Η Ποιότητα

Οι πρώτες ύλες μας προέρχονται από τους καλύτερους Έλληνες παραγωγούς

Η Καλύτερη Ποιότητα

O Μιχάλης Ντουνέτας ανάγει το κρέας σε τέχνη. Το Wood είναι κάτι παραπάνω από ένα απλό steak house.

Μήνες πριν το εστιατόριο ανοίξει τις πόρτες του για εσάς τον Απρίλιο του 2019, έψαξε και βρήκε τους καλύτερους κτηνοτρόφους, τυροκόμους και παραγωγούς. Διάλεξε προσωπικά όλες τις πρώτες ύλες. Ξεχώρισε τον ανθό Αλατιού που έρχεται από την Κρήτη και το οξύμελο από το Κρανίδι, από μικρές παραγωγικές μονάδες.

Όσο για τα κρέατα, είναι προσεκτικά διαλεγμένα με επιτόπια έρευνα. Στο Wood καταφθάνουν ολόκληρα ελληνικά ζώα, μοσχίδες, βόδια και όλες οι παρασκευές γίνονται στην κουζίνα μας, από την αρχή μέχρι το τέλος. Μπιφτέκια, burgers, λουκάνικα, φτιάχνονται εξαρχής από εμάς, ενώ ωριμάζουμε εμείς το κρέας, σε ειδικό Ψυγείο Ωρίμανσης, με έλεγχο PΗ, θερμοκρασίας και υγρασίας.

‘Εχοντας εξασφαλίσει υψηλής ποιότητας προϊόντα, σειρά έχει το μαγείρεμα. Το είδος του κρέατος, η κοπή και το ιδανικό ψήσιμο μελετήθηκαν και επιστρατεύθηκαν φωτιές, σούβλες σε κάρβουνο, ξυλόφουρνος, robata, ακόμα και αντικρυστά.

Η γνώση και η αγάπη για τη ελληνική γαστρονομία «παντρεύονται» με την κουλτούρα του κρέατος και τις διεθνείς τάσεις, για να σας χαρίσουν ένα γεύμα που θα το θυμάστε.

popup image

popup image

popup image

popup image

popup image

popup image

popup image