espa-banner

MENU

Στο Wood Restaurant θα γευτείτε μοναδικές συνταγές και πιάτα που ξεχωρίζουν

estiatorio kifissia

ΚΡΥΑ & ΩΜΑ ΟΡΕΚΤΙΚΑ 

Καπνιστή τυροκαυτερή
Γλυκιά πάπρικα

Μελιτζανοσαλάτα στην θράκα
Eλαιόλαδο / ντομάτα / μαϊντανός

Χούμους 
Κύμινο / τραγανά πιτάκια

Carpaccio ελληνικής μοσχίδας
Κρέμα παρμεζάνας και τρούφας/ πέστο βασιλικού/ σαλάτα ρόκα

Tartare βοδινού φιλέτου
Μαγιονέζα τρούφας/ κρέμα κάπαρης/ chips πατάτας/
παστό κρόκο αυγού αγγουράκι πίκλα

Tataki Ελληνικής μοσχίδας με guacamole κολοκυθιού

Μπουράτα νεροβούβαλου Κερκίνης
Βινεγκρετ από φράουλα και σάλτσα από μούρα και πιτάκια

ΣΑΛΑΤΕΣ

Αμπελοφάσουλα αχνιστά
Φρέσκια τριμμένη ντομάτα/ λευκο μπαλσαμικο/μαϊντανός / δυόσμος

Ψητές καρδίες μαρουλιού
Baby μαρούλια στα κάρβουνα / κρουτόν κεφαλογραβιέρας/ ντοματίνια μανιτάρια/ ranch ντρέσινγκ

Ντομάτες και ντοματίνια «βελανίδια»
Λάδι με ρίγανη / τραγανό ψωμί / κρέμα φέτας / κάπαρη

Βραστά χόρτα
Παντζάρια / ντοματίνια / μους φέτας/ βινεγκρέτ βαλσαμικού

Πράσινη σαλάτα με χειροποίητο παστράμι
Σπανάκι / ροκά / φινόκιο /αγγούρι/ βινεγκέτ τρούφας

Χειροποίητο ψωμί Wood με ντιπ

estiatorio kifissia

ΤΥΡΙΑ

Αρσενικό Νάξου / μαρμελάδα ντομάτας

Παλαιωμένος ξηρός ανθότυρος /μαρμελάδα κουμκουάτ

Παλαιωμένη γραβιέρα Ίου 30 μηνών/μαρμελάδα ντομάτας

ΑΝΤΙΚΡΙΣΤΑ

Κατσίκι ή αρνί / ψηµένο αργά

ΣΥΝΟΔΕΥΤΙΚΑ

Πατάτες ροδέλες με αλάτι μυρωδικών

Steak Fries με σάλτσα παρμεζάνας και τρούφα

Ζεστή πατατοσαλάτα με ντοματίνια, αγγούρι, φρέσκο κρεμμύδι και δυόσμο

Πουρές φρέσκιας πατάτας

Ρύζι basmati φρέσκα μυρωδικά

Creamy Corn με πιπεριές jalapeno και λαϊμ

Baby Λαχανικά σχάρας με βινεγκρέτ

Σπαράγγια στην σχάρα με hollandaise και τρούφα

estiatorio kifissia

ΖΕΣΤΑ ΟΡΕΚΤΙΚΑ

Φαλάφελ από παντζάρι
Γιαούρτι βασιλικού/ πιτάκι λαχανικών σχάρας

Κροκέτα τυριού
Σαλάτα αγγούρι κολοκύθι και δυόσμο

Χορτόπιτα στα καρβουνά με φέτα και χόρτα εποχής

Steak κουνουπιδιού
Τραγανή κρούστα γραβιέρας / φασόλια ροβίτσα / ντοματίνια/ λιαστές ντομάτες / βασιλικός

Μανιτάρια
Σκόρδο / δενδρολίβανο / αρωματικά / ξύδι από μέλι 

Αρνίσια παϊδάκια μερίδα (500-550γρ.)
με πίκλα αγκινάρας και αρωματικό λαδολέμονο

Μοσχαρίσιο Συκώτι στα κάρβουνα
σάλτσα chimichuri

Καραμελωμένα χοιρινά Spare ribs με χειροποίητη σάλτσα BBQ

ΚΥΡΙΩΣ ΠΙΑΤΑ

Mπιφτέκι βοδινό (300 γρ.)
Μπαχαρικά / wood BBQ/ γιαούρτι / steak fries

Μοντέρνος γύρος χοιρινός (200γρ.) μερίδα
Ντομάτα salsa / Πικάντικη σάλτσα ντομάτας / γιαούρτι
λεπτοζυμωμένες πίτες χορταρικών / μαριναρισμένα κρεμμύδια

Τυλιχτό αρνίσιο Kebab (300 γρ.)
ψημένο μέσα στην πίτα του, στα κάρβουνα / κασέρι σάλτσα γιαουρτλού/ σουμάκ

Φιλέτο κοτόπουλο με κρούστα αρωματικών με ζεστή σαλάτα
πλιγούρι με καλαμπόκι, πιπεριά Φλωρίνης και δυόσμο

Ταλιάτα μοσχαρίσια με αργεντινό chimichurri

Φιλέτο σχάρας (300 γρ.)/ béarnaise / baby πατάτες σωτε λαχανικά

Rib-eye Ουρουγουάης μερίδα με steak fries (300γρ)

«Μοσχαρίσιος Σιδηρόδρομος» (1000γρ)
Με μανιτάρια του δάσους γιουβέτσι

Μοσχαρίσιο κότσι (1200 γρ) Λαχανικά / σάλτσα ψητού

Μακαρούνες με μοσχαράκι ραγού
Κεφάλι ωριμασμένου πεκορίνο Αμφιλοχίας

Σιγομαγειρεμένο ‘Οσσο Μπούκο από μοσχάρι γάλακτος
Πουρές πατάτας με λαχανικά

estiatorio kifissia

ΟΙ ΚΟΠΕΣ

Chateaubriand
Picaña Black angus béarnaise / pepper sauce Αργεντίνικο chimichurri

Rib eye Wagyu Ουρουγουάης

Ελληνικής εκτροφής κρέατα ωριμασμένα έως 45 ημέρες
New York Steak
T.bone-Porter House
Σπαλομπριζόλα

Black Angus Ισπανίας ωριμασμένα έως 65 ημέρες
Striploin
Tomahawk Porter house
Rib eye bone in

SPECIAL CUTS 

Μπούτι black angus 90+  

Rib Eye USA 45+ Dry Aged
σε βούτυρο μαύρης ελληνικής τρούφας

RUBIA GALICIA Ισπανίας 90+ 

T-BONE TOMAHAWK  

 

ΓΙΑ ΤΟ ΚΡΕΑΣ

Βéarnaise

Pepper Sauce

Perigourdine

Wood BBQ

Argentinian Chimichurri

Spicy Sauce

estiatorio kifissia

Δείτε τα υπόλοιπα Menu

button_Gr_wine
button_Gr_drinks
button_Gr_desserts
estiatorio kifissia

ΓΛΩΣΣΑΡΙ & ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΚΡΕΑΤΩΝ ΜΑΣ

Μοσχίδα είναι το θηλυκό μοσχάρι άνω του 1έτους 

Αγελάδα είναι το θηλυκό μεγαλύτερο των 2 ετών που έχει τεκνοποιήσει. 

Οι μοσχίδες είναι διαλεγμένες από Θεσσαλία & Βόρεια Ελλάδα 

Αρνί είναι μικρότερο του 1 έτους, ζυγούρι είναι περίπου 1 έτους,  

ενώ το πρόβατο είναι μεγαλύτερο του έτους.

anakiklosi